کد خبر 145790
تاریخ انتشار: ۲۳ مرداد ۱۳۹۱ - ۱۲:۱۲

" کرفس، گياهي است که معمولاً در مناطق مديترانه‌اي کشت مي‌شود. از اين گياه که طعم شوري دارد، به عنوان ماده افزودني در تهيه سوپ و آب ميوه استفاده مي‌شود. "

به گزارش مشرق به نقل از ايسنا، کرفس ميزان زيادي هورمون گياهي و روغن طبيعي دارد که به عملکرد سيستم مرکزي عصبي کمک مي‌کند. برخي فوايد اين گياه را در زير مي‌خوانيد:
 
* آب آن تسکين‌دهنده است.


آب کرفس سموم بدن و در نتيجه احتمال تشکيل سنگ کليه و کيسه صفرا را کاهش مي‌دهد. تشکيل اين سنگ‌ها در مواردي به عفونت يا بيماري عضو منجر مي‌شود.


 
*ويتامين C موجود در کرفس باعث حفظ سلامت سيستم ايمني بدن مي‌شود.

*خاصيت ضدالتهابي دارد و ناراحتي‌هاي مربوط به التهاب مانند آرتريت را درمان مي‌کند.
 
*«کوما رينز» موجود در آن براي پيش‌گيري از سرطان موثر است.

*«فيتاليدز» اين گياه با افزايش ترشح اسيد صفرا، ميزان کلسترول را کاهش مي‌دهد.

*«فيتاليدز» با شل کردن عضله و گشادشدن رگ‌ها، فشار خون را کاهش مي‌دهد. کلسيم، منيزيم و پتاسيم موجود در آن فشار خون را تنظيم مي‌کند.
 
* از آنجا که کرفس کم‌کالري و سرشار از فيبر است، به کاهش وزن کمک مي‌کند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس